Heb je een vraag? Wij helpen graag.
Bel mij
Met wie kunnen we contact opnemen?
Bedankt voor jouw interesse. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

MIND bereikt finale Accenture Innovation Awards 2016

Uit alle – meer dan 800 – innovaties die zich hadden ingeschreven, behoort MIND tot de beste vijf concepten uit de categorie ‘Internet of Me’! De finale vindt plaats op 28 oktober in De Fabrique in Utrecht.

De Accenture Innovation Awards is een programma voor de meest innovatieve producten, diensten en concepten. In Nederland gelanceerde concepten die uitzonderlijke prestaties laten zien op het gebied van innovatie en duurzaamheid én jonger zijn dan drie jaar, kunnen worden ingeschreven en dingen mee naar de felbegeerde Blauwe Tulpen, de Groene Tulp en de Publieksprijs.

Dit jaar zijn er 11 thema’s en er werden meer dan 800 innovaties ingeschreven om te strijden om de Groene Tulp en de Blauwe Tulpen. MIND valt binnen het themagebied ‘The Internet of Me’. De jury bestaat uit een mix van professionals uit het bedrijfsleven en de overheid, die goed thuis zijn in innoverend Nederland.

Enige tijd terug werden de kandidaten voor de halve finale geselecteerd, tien per thema. Via een one-minute-pitch en vervolgens een Q&A-sessie mochten zij afgelopen week proberen om de jury te overtuigen, om zo een plaats in de finale in de wacht te slepen.

MIND – dat nog maar een half jaar bestaat – deed dat met succes: het is een van de vijf concepten binnen het thema ‘The Internet of Me’ die doorgaan naar de finale.