Heb je een vraag? Wij helpen graag.
Bel mij
Met wie kunnen we contact opnemen?
Bedankt voor jouw interesse. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Bijtelling? MIND rittenregistratie helpt

Voor veel zakelijke rijders is het een jaarlijks terugkerende klus: berekenen hoeveel kilometers je privé of zakelijk dan wel voor woon- werkverkeer hebt gemaakt. Handig dus als je beschikt over een systeem dat die gegevens voor je bijhoudt, opslaat… en voor de Belastingdienst kan reproduceren. Met de apps van MIND is het mogelijk.

Een van de vele functionaliteiten van de MIND smartbox is rittenregistratie. Via de MIND app zijn gereden routes gemakkelijk te bekijken, en ritten kunnen met een eenvoudige ‘swipe’ als woon/werk, privé of zakelijk worden aangemerkt. De privacy is daarbij gewaarborgd, want alleen de gebruiker van de app kan de ritten inzien (als hieromtrent andere afspraken zijn gemaakt binnen een bedrijf kan dit anders zijn). Ritten verwijderen kan ook, mocht dat nodig zijn.

Het mooie van de rittenregistratie in de MIND smartbox is dat die volledigvoldoet aan de eisen van de Belastingdienst. Het systeem leest namelijk de exacte kilometerstand uit de CAN-bus, net als het dashboard. Hierdoor zijn er geen afwijkingen zoals bij veelgebruikte systemen die werken op basis van GPS route-informatie. Bovendien hoeven er met MIND niet elke twee maanden correctieritten te worden gemaakt.

Het downloaden van de MIND rittenadministratie kost slechts € 99,- per jaar, incl. btw. Ter vergelijking: de meeste concurrenten rekenen hier tussen de € 9,95 en € 12,95 per maand voor, plús een investering van minimaal € 300,- voor inbouw van de hardware. De MIND rittenregistratie is per kalenderjaar (fiscaal jaar) aan te schaffen en biedt de mogelijkheid om álle gedurende het betreffende jaar gereden ritten te downloaden. Dit kan zelfs nog tot maximaal twee jaar nadat de ritten zijn gemaakt.